Jókai Színház: Prah (komédia)

perexVšetkých milovníkov divadelného umenia pozývame v stredu, 27. októbra o 18.00 hod. v divadelnej sále DK na predstavenie Jókaiho divadla z Komárna s komédiou Györgya Spiróa PRAH. Vidiecky manželský pár roky sníva o tom, že vyhrá hlavnú cenu v športke. A stane sa! Ale čo s toľkými peniazmi…Vstupné: 8€ / v Kníhkupectve M. Tompu alebo online na stránke www.kulturars.sk. Predstavenie sa realizuje v OTP režime. Program z verejných zdrojov podporil Fond na kultúru národnostných menšín.
Prah_plagát_malý
Szerdán, október 27-én 18.00 órai kezdettel a komáromi Jókai Színház Rimaszombatban mutatja be Spiró György: Prah című komédiáját. Egy vidéki házaspárral megtörténik az, amiről a legtöbben csak álmodunk: öttalálatosuk van a lottón. Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy megnyeri a főnyereményt? Mindannyian arra várunk, hogy egyszer csak ránk mosolyog a szerencse. A Prah két szereplőjének megadatik ez az égi áldás vagy átok. De vajon mit lehet kezdeni ennyi pénzzel? A szórakoztatóan elgondolkodtató előadás házaspárjának szerepében Molnár Xéniát és Mokos Attilát láthatjuk a színpadon.

Jegyek az előadásra elővételben (korlátozott mennyiségben!) a Tompa Mihály Könyvesboltban és a www.kulturars.sk oldalon kaphatók. A rendezvény OTP-rezsiben valósul meg, a belépéshez oltási igazolás, átesettségi igazolás vagy negatív teszt szükséges. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.  A színházi előadás főtámogatója a Kisebbségi Kulturális Alap.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.