Sobotský Jazztival prinesie hudobné lahôdky

perexNový hudobný projekt načasovaný na obdobie leta prinesie do Rimavskej Soboty to najlepšie z rôznych hudobných žánrov. Až do septembra si tak budeme môcť doslova pochutnať na deviatich hudobných „meníčkach“ špeciálne pripravených pre milovníkov letných večerov strávených pri príjemnej hudbe s pohárom vínka, pivka, alebo niečoho iného. Na pódiu Čierneho orla sa vystriedajú vynikajúca jazzová speváčka Audrey Martells z Los Angeles, zjav slovenskej alternatívnej hudby Katarzia, originálna klavírna šou Jozefa Hollého,…

… fusionom šmrncnutý smooth jazz s prvkami world music a maďarského folklóru v podaní maďarskej kapely Djabe,do iných svetov sa prenesieme prostredníctvom meditačnej hudby Eniesy a Nany Hudáka, pop-rockové hity v jedinečnom originálnom show-štýle nám zahrá na husliach a cimbale skupina Cimbal Brothers, autentickú interpretáciu hudobného žánru ragtime v aranžmánoch pre štyri saxofóny prinesú Saxophone Syncopators, zavíta k nám aj najvýznamnejšia osobnosť slovenskej jazzovej scény Peter Lipa s kapelou a celý projekt uzavrie originálne Ľudové Mladistvá, ktoré spájajú prvky folklóru, jazzu a energickej modernej hudby. Tieto všetky koncerty spolu vytvárajú ponuku hudobnej žánrovej pestrosti pod názvom Hudobný jazztival, ktorý prinášame do Rimavskej Soboty po prvýkrát.

Jazztival plagát malý

Pre návštevníkov koncertov sme pripravili aj vernostnú kartu, ktorá oprávňuje každého, kto navštívi 5 koncertov na bezplatný vstup na ktorýkoľvek ďalší. Ponúkame najlepšie z najlepšieho. Želáme si, aby festival našiel svojho diváka, aby si ľudia prišli vychutnať atmosféru koncertov na nádvorí, aj príjemné stretnutie s priateľmi a umením.

Sobotský Jazztival sa uskutočňuje v spolupráci so SOŠOS, mediálnymi partnermi, s finančnou podporou z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia, firiem Automax, Teatro, HR 2008 Consulting s.r.o., Jána Jurkemika ml. a iných miestnych podnikateľov.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.